dilluns, 27 de febrer del 2012

L'ESO visita la ciutat de Terrassa

L'ESO visita la ciutat de Terrassa

Els alumnes van visitar el museu de la Ciència i el Parc de Vallparadís


TERRASSA.- El passat dia 23 de febrer, una trentena d'alumnes de Secundària del col·legi Mare de Déu del Roser, de Guissona, van fer una excursió a Terrassa, principalment per visitar el museu de la Ciència.
La sortida va ser a primera hora del matí des de l’escola, amb autocar, i van arribar a Terrassa una hora i mitja més tard. A l'arribar a la ciutat del Vallès, van visitar el Museu de la Ciència, on van poder aprofundir, de manera pràctica, els seus coneixements sobre l’electricitat a partir d'aparells diversos, a diferència de la visita a l'àrea temàtica sobre l’aigua, que va ser més visual i no tant dinàmica.


Cap a migdia, i per concloure la sortida, els alumnes van desplaçar-se al Parc Vallparadís , un dels parcs urbans més grans de Catalunya, el qual estava a només uns quinze minuts del museu. Allà van tenir l’oportunitat de poder gaudir d'una estona d'oci anant per tot aquell ampli espai amb patins, patinets, monopatins o bicicletes, durant unes tres hores.

Al mateix parc també van dinar, abans de tornar a pujar a l’autocar i rependre el camí de tornada cap a Guissona, on arribaven cap a tres quarts de cinc de la tarda.


En definitiva, una sortida lúdica, però també didàctica, per als alumnes d'ESO del Col·legi Mare de Déu del Roser de Guissona.

Un vídeo també val més que mil paraules...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada