divendres, 20 d’abril del 2012

T'explico un conte del meu país - APS 1er ESO

Els nois i noies de 1er d' ESO han estat treballant de valent en un projecte d' Aprenentatge i Servei ( APS ) que porta per nom " T'explico un conte del meu país".

Aprenentatge? Escollir un conte, situar-lo geogràficament ( el conte pertany a la cultura popular del país d'un dels membres del grup de treball), llegir-lo, entendre'l i comprendre'l, escenificar-lo, adquirir estratègies per millorar les destreses en comunicació i expressió oral, buscar i elaborar els elements que fan falta per dita escenificació, buscar i aconseguir estratègies que motivin i provoquin reacció i participació del públic que tindran ( els menuts i menudes de P3, P4 i P5; i els noiets i noietes de 1er i 2on de cicle inicial de primària),  recollir els nens i les nenes  a la seva aula i fer-los de guies responsables al llarg del trajecte que va des d' Educació Infantil fins a la biblioteca del centre i respectar i mantenir l'ordre d'un espai comú del centre ( la biblioteca).

Servei? Un passeig pel món dels contes. Comença amb el trajecte emocionant de la ma d'un alumne més gran des de l'aula de P3, P4 i P5 fins a la biblioteca del centre on escoltar, veure, viure i participar d'una història que neix en algun racó del món en què vivim i que la multiculturalitat del nostre centre ens permet gaudir plenament.

Només cal mirar les fotos per veure i entendre que tots han après a través d'aquesta activitat que guien amb encert i sensibilitat la Mercè i la Pilar. Gaudim-ne doncs!

Mireu-los:

Jordi, Mariona, Arnau i Marina, guiant els de P5 fins a la biblioteca

Jaume i alumnes de P4

Víctor i Emma

Nicu ( i l'Eudald que hi és però no el veiem!)

Som els de P4!!!

Davina i Natàlia a l'aula d'acollida

Marc, Jonhatan, Natàlia, Davina i Suleyman

Sidiki i Francesc

Arnau  i Mihai

I si us connecteu al següent enllaç: http://youtu.be/YuKMPiboumU , riureu amb el Jordi i el Mafall!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada