dissabte, 12 de maig del 2012

Els alumnes d'ESO, de colònies a Gombrèn

Els alumnes d'ESO, de colònies a Gombrèn
Gombrèn (Marçal Jounou).- El dijous i el divendres, 3 i 4 de maig, els alumnes de primer i segon d'ESO del col·legi Mare de Déu del Roser van anar de colònies a Gombrèn, un petit poble situat al límit de la comarca del Ripollès en el que va néixer el fundador de la congregació de religioses que van fundar la seva escola, les Dominiques de l'Anunciata. 
Els alumnes van sortir de Guissona a les nou del matí, i van arribar a Gombrèn a tres quarts de dotze, o sigui, dues hores i mitja d'autocar. Quan van arribar a la masia on s'allotjarien durant aquella nit, les mestres els hi van explicar les normes i els van donar una hora de joc lliure, per després, anar a dinar.
A les cinc de la tarda, es van presentar les dues monitores que els hi farien les activitats, i després van anar capa a Gombrèn caminant, que està a uns deu minuts de distància. Allà van fer una gimcana i unes dominiques els van ensenyar la casa del Pare Coll.
Quan van arribar de nou a la masia, els van donar estona lliure, i després de sopar van fer el joc de nit, al bosc que ha ha darrera la casa de colònies. Acabat el joc de nit, tots els alumnes van anar a "dormir".
L'endemà a primera hora van esmorzar, i tot seguit van anar a fer una activitat al riu.
Finalment, van anar a dinar i van marxar una hora abans del previst, ja que l'autocar ja els esperava i tothom estava preparat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada