diumenge, 6 de novembre del 2016

XI Pujada a Montserrat



I va arribar, després d’un ajornament per mal temps , el gran dia.
Dijous 3 de novembre, 8 del matí . Tots els alumnes de 3r de ESO dins el bus preparats a emprendre el gran esdeveniment.
 
L’XI Pujada a Montserrat el nostre objectiu.  
Sortim del la boira de la plana i ens dirigim cap al punt de concentració amb la resta d’escoles. L’escola FEDAC- Monistrol en acull mentre esmorzem i comencem a fer les primeres coneixences entre escoles.
 
En total ens trobem 15 escoles FEDAC  tots alumnes de 3r. Som més de 600 participants. Sota el lema  No hi ha cim impossible! Som superherois!, iniciem l’ascensió.

El camí sinuós s’enfila costa amunt, la boira s’ha escampat del tot i regna un solet agraït.A mesura que pugem les cames pesen més però mica en mica s’omple la pica i quan ens n’ adodem , ja som dalt.
Ens espera un mural que ens dona la benvinguda amb els talents que els alumnes van afegint a mesura que arriben.
Temps de descans, recuperació i reforçar llaços amb nous companys de camí, ens agrupem a la plaça de davant la basílica on cada grup fa una presentació de la seva escola. I ens dirigim cap a l’interior on fem les pregàries.
Al sortir ens comencem a acomiadar dels nous amics, moments emotius al cant de l’hora dels adeus ens fa valorar el bon regust de boca que ens ha deixat aquesta trobada.
La trobada a Montserrat és única! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada