divendres, 11 de novembre del 2011

Interdisciplina a la Biblioteca Municipal de Guissona





L'alumnat de 2on d'ESO ha treballat en un marc incomparable: la Biblioteca municipal Eduard Camps de Guissona. En unes instal•lacions immillorables, i amb la calidesa, cordialitat i ajuda que ens han prestat l'Ariadna, la Núria i la Pilar de la Biblioteca, només queda una alternativa que és la de tornar-hi dijous vinent.

L'activitat és una interdisciplina que beu de les Ciències de la Naturalesa i del Projecte de Lectura i ens permet treballar, aprendre, millorar i optimitzar les nostres destreses de recerca - comprensió - síntesi bibliogràfica partint d'un eix temàtic, la Calor i la Temperatura, i tractant-lo des de moltes perspectives diferents: Tecnologia, Biologia, Desenvolupament sostenible, Física, Matemàtiques, Literatura, Llengua, Etnologia i Gastronomia.

En quin lloc del món es poden trobar llibres classificats per disciplines? En una biblioteca. I a Guissona en tenim una de funcional i espectacular, que t'obre la set de treballar. I la Pilar Lapuerta ens ha introduït en el complex món dels criteris de classificació i ordre de les biblioteques i us podem garantir que és enginyeria de la fina.
Enhorabona a la biblioteca i a l'alumnat de 2on d'ESO que fa de bon portar, de bon treballar i de bon gaudir.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada