dimecres, 28 de març del 2012

Un menú per a cada dia

Els alumnes de 2n d'ESO, hem treballat des de Tecnologia la producció dels aliments. Hem après quines característiques bàsiques té l'alimentació humana i que les persones necessitem nodrir-nos amb una dieta ben variada. També hem conegut com se subministren tots els aliments que necessitem així com la importància que té la tecnologia alimentària.

Amb la finalitat de conèixer millor els aliments, d'apreciar-ne les propietats organolèptiques, de valorar-los nutricionalment i de comprovar quins efectes tenen algunes coccions, ens hem aventurat a preparar-vos un menú saludable per a tota una setmana.

I ho hem fet sols, a la cuina de casa nostra, valorant quins són els ingredients que integren cada plat, quines són les propietats nutricionals que els caracteritzen i quina és la combinació ideal per poder completar un àpat com cal.

Si ens voleu veure fent de xefs i que us expliquem fil per randa com es fa cadascun dels nostres plats, mireu els següents videoclips i comprovareu que no tenim res a envejar a en Ferran Adrià.

Pollastre a la planxa amb arròs (Larissa, Miruna, Madalina, Jordi)
Pizza de verdures (Aida, Maria, Alba, Alícia)
Raviolis al pesto (Jofre, Marçal, Àngel, Quim, Valentyn)
Saltejat de verdures (Camila, Isabel, Alejandra, Elisabet) 
Creps de xocolata (Anna, Carla, Mireia, Júlia) 

Bon profit a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada