dissabte, 6 d’abril del 2013

APS PETJADES A LA NATURA


Aquest APS ha tingut una projecció en el temps des del primer trimestre fins ara.

Comencem pel principi…

L’alumnat de secundària durant el primer trimestre va anar d’excursió a la natura dels voltants del poble i va observar bé el camí i els seus marges tot comprovant que hi havia molta brutícia, residus de totes les classes: papers, plàstics, llaunes...
Es va dedicar a fotografiar aquelles mostres que alguns incívics havien deixat allà i a més les va recollir.


Amb tot aquest material vam organitzar una exposició fotogràfica a l’hall de secundària per denunciar els mals hàbits amb els quals alguns es relacionen amb la natura.



Tothom va passar per allà per mirar el nostre treball: pares, mares, avis, tiets… i a més van votar entre totes les fotografies per triar-ne una de guanyadora.


Però la feina no acabava aquí… Vam voler compartir amb primària la tasca ecològica que havíem realitzat i transmetre’ls els objectius ambientals als que havíem arribat.




6è,5è i 4t de primària ens van visitar i l’alumnat d’ESO durant una explicació de mitja hora va exposar’ls-hi tota la feina realitzada.








A més, es va informar sobre com fer un bon ús dels punts de separació de residus. Es va explicar per què serveix cada contenidor i la deixalleria i es va fer una demostració allà mateix, classificant tota la brossa que havien recollit de la natura de Guissona



Ara ja tenim guanyadores del concurs de fotografia:


1r premi: CONTRA AMPOLLES per Anna Graells, Clara Jounou i Maria Ibós.
2n premi: El futur a les postres mans per Anna Solé
3r premi: Cuques de llum per Clara Oliveres, Maria Rius i Alina Romaniv

Si voleu veure les fotografies guanyadores encara sou a temps de fer una visita a l’edifici de secundària!


Enhorabona a tot l’alumnat que ha participat activament en aquest projecte i ha après que les nostres petjades parlen de nosaltres mateixos.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada