dimarts, 10 de maig del 2011

Excursió 3r trimestre

L'excursió d'aquest trimestre ha sigut Descobrint els camins de la Segarra a peu.
Vam sortir el dijous xino-xano a les 15h del col.legi. Després de molta pluja i un sol imponent, vam arribar a Ivorra a mitja tarda sans i estalvis. Allí, després d'un bon berenar amb coca i xocolata, el Mn. Fermí Manteca ens va fer unes agradables i entenedores explicacions sobre el misteri de St. Dubte d'Ivorra. Arribada la nit, vam sopar al local social del poble i el Mn. Ramon ens va amenitzar la nit amb divertits jocs de colla.
La nit va ser llarga, poc dormir i força gresca, però a primera hora del matí ja érem fent motxilles per començar de nou la ruta.
Vam arribar al camp de pitch and putt bonÀrea a les 10h. Ens van impartir unes classes de bateig de golf i ens van ensenyar les normes del pàdel. Encara no gaire cansats, vam practicar una bona estona.
El dinar va ser al mateix buffet i amb la panxa plena i energies renovades vam emprendre el camí de tornada cap a Guissona.
En resum, una convivència fantàstica, amb històries divertides per explicar, companyerisme a dojo, esforç, superació i molt bon humor.
Moltes gràcies a tots/es per la vostra predisposició i bona actitud!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada