Al llarg del primer cicle d’ ESO desenvolupem i millorem les destreses i habilitats de l’alumnat a través del treball experimental per tal de donar significació a l’aprenentatge que adquireixen a l’Àrea de Ciències de la Naturalesa. Hem fer una tria d’imatges que pretenen mostrar-vos com els i les alumnes treballen en diferents assaigs i en diferents racons experimentals, individualment en ocasions i en grup en d’altres.
|
Mesurant volums i "camuflant" sabors bàsics
Amarg o salat? |
|
Treballant en equip es milloren moltes de les habilitats que ens calen per una bona feina al laboratori |
|
I la concentració i el rigor són bàsics per operar correctament quan se segueix el protocol d'una pràctica |
|
Compartir resultats i maneres de treballar també és un objectiu de l'optativa en petit grup |
|
Identificar les mostres és fonamental per començar l'assaig amb bon peu.
El Regne vegetal des de totes les vessants:
La sembra de llavors i el planter.
Les pràctiques hortolanes.
Geotropismes en plantes.
Absorció radicular.
Els pigments de les fulles.
El Regne animal:
Observar.
Disseccionar.
Dibuixar.
Classificar.
La unitat estructural i funcional de tots els éssers vius:
Demostracions empíriques
El viatge de les olors per descobrir els sabors
Ho deixem aquí però no perquè no hi hagi res més per mostrar. Experimentar és un plaer i un camí per aprendre més i millor. Per això no tenim pas aturador.
Fins a la propera!
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada