+
+
Els motllos preparats i la ratlladura de la llimona
Mesurar i mesclar la resta dels ingredients: Ous frescos de gallina, sucre, farina de rebosteria, canyella, ratlladura de llimona, llevat i oli d'oliva extra.
Dispensar la pasta als motllos i enfornar!
I aquí teniu les nostres boníssimes magdalenes, elaborades des de l'optativa de Natura viva, sota les instruccions de la Ramona Dalmasses, que ha estat la nostra formadora del taller, fantàstica, pacient i atenta!
I hem optat per personalitzar les magdalenes, cadascú les seves, amb la nostra llegenda de Sant Jordi particular. En Jordi ha decidit que el drac bé podria ser un virus informàtic, Sant Jordi el programa antivirus, la llegenda un e-book, la princesa una dolça jove d'un joc interactiu i la rosa una creació digital!
Magdalenes acabades de sortir del forn,
L'equip de l'obrador en pes,
Magdalenes de Sant Jordi a punt per ser presentades en societat!
Boníssim, divertit, creatiu, lliure i amb molta autonomia de treball.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada