diumenge, 4 de novembre del 2012

SORTIDA: PETJADES A LA NATURA

Perquè hi ha molts espais on aprendre, el passat 29 d'octubre, 1r i 2n d'ESO van sortir de l'aula per aventurar-se en una sortida 100% sostenible.


Primerament, ens vam dirigir cap a la deixalleria, aprofitant el bon dia que va fer per passejar pels bonics paisatges dels voltants.  Durant el camí, l'alumnat va fotografiar totes aquelles petjades que els humans deixen a la natura. També, van recollir mostres de les mateixes, per posteriorment realitzar una exposició fotogràfica a l'escola que demostri els mals hàbits d'alguns en abocar a la natura deixalles i escombraries.



Un cop a la deixalleria, una tècnica ambiental ens va oferir tota la informació necessària per saber com fer ús del servei que presta la deixalleria. Vam veure que fer d'aquelles deixalles que no podem classificar als contenidors de reciclatge i quin és el procés que es duu a terme fins a la seva desaparició o reaprofitament.


Tots seguit, vam continuar el camí fins al camp de golf, on vam poder dinar i  passar una bona estona d'oci.


Finalment, vam emprendre el camí de tornada a l'escola. Va ser una bonica jornada, on a més d'aprendre vam gaudir del dia, el paisatge i la companyia.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada